Referencer

 

Erhvervslivets foretrukne bookingbureau - se i videoen hvorfor

 

 

Gør som nedenstående kunder - book ved XEbooking.dk

 

 

 Anbefaling fra DONG Energy A/S

 

"Servicen fra Xcluzive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Jeg er aldrig i tvivl om at aftaler, tider og priser bliver overholdt. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften."


Marianne
DONG Energy


 


 

 

Anbefaling fra KMD

 

 

 

Endnu engang tusind tak for et fantastisk arrangement, som Xcluzive Entertainment havde sammensat til vores årlige julefrokost på KMD Aalborg.

Vi havde ønsket live band, DJ og gæstesolist som kunne sætte gang i festen og få mine danseglade kollegaer på dansegulvet. Og det fik vi.

Jeg vil også takke dig Niels Winther for din gode professionelle vejledning. Du gav os flere gode forslag at vælge imellem og sammen fik vi sammensat programmet til vores store tilfredshed.

Prikken over i’et var, at du havde sendt en ”afvikler”. Det gjorde, at jeg også kunne være med til julefrokosten :-)

Jeg vil endvidere lave en anbefaling til vores andre afdelinger om at benytte Xcluzive Entertainment når de i fremtiden har behov for det.


Charlotte Tange Beuschau
KMD A/S


  

Anbefaling fra Københavns Lufthavne A/S

 

"Tak for en super vellykket fest, og tak til jer alle for et super godt samarbejde undervejs i forbindelse med alle de mange små og store opgaver og detaljer der skal spille perfekt sammen for, at så stor en fest kan blive så vellykket som vores blev igen i år.

Venligst viderebring dette til de kolleger, som stod bag jer på hvert sit felt og ydede en super indsats!"


Bente K.
Københavns Lufthavne A/S


  

Anbefaling fra KL - Kommunernes Landsforening

 

"Xcluzive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund!

Til vores årlige konference leverer Xcluzive Entertainment altid kvalificeret rådgivning i valg af underholdning og musik. Vores kontaktperson ved Xcluzive Entertainment hjælper ligeledes til ved selve afviklingen af arrangementerne, så vi derved har sikret at lydprøver og selve programmet kører, og vi blot kan nyde arrangementet.

Vi vil til enhver lejlighed, hvor der er brug for musik og underholdning anbefale Xcluzive Entertainment og Niels Winther som partner - han giver ro og overblik i hele processen!"


Sara L.
KL - Kommunernes Landsforening


  

Anbefaling fra Coop Danmark

 

"Det har endnu engang været en positiv oplevelse at samarbejde med Xcluzive Entertainment, og det der sætter prikken over i'et, er at jeg i ugen op til festen blev kontaktet af såvel Dj som et medlem fra bandet for at "få de sidste informationer" m.m..
Det er helt klart et kæmpe plus og virker meget professionelt, således at kunstnerne har en god fornemmelse af hvad de kommer ud til, og jeg kan komme med mine ønsker direkte til kunstneren.

Vi glæder os til at bruge Xcluzive Entertainemnt igen."


Bjarne J.
Afdelingsleder
Brøndby Ferskvarecenter
Coop Danmark A/S

 

 


 

 

 

 

Anbefaling fra Chr. Hansen A/S

 

Chr. Hansen A/S bruger Xcluzive Entertainment som fast leverandør af musik og underholdning i forbindelse med planlægning af firmajulefrokosten.

Chr. Hansen´s seneste temafest blev igen i år en fantastisk succes, og Niels Winther var enestående.

Niels Winther´s rådgivning og viden om hvad der fungerer, i forhold til de rammer der er at arbejde med, er yderst professionel.  En helt upåklagelig service - drevet af et herligt engagement.

Der er ingen tvivl om at Chr. Hansen A/S er i gode hænder, og Xcluzive Entertainment får vores varmeste anbefalinger - Samarbejdet er en kæmpe fornøjelse!

Vi ser frem til endnu en julefrokost, hvor Xclusive Entertainment har en finger med i spillet...


Helle Reenberg Larsen
Chr. Hansen A/S


  

Anbefaling fra Eplehuset Danmark A/S

 

"Xcluzive Entertainment har hele vejen givet en god rådgivning og opfølgning på deres arrangement - meget professionelt!
Vi kan kun give de bedste anbefalinger til Xcluzive Entertainment og vil selvfølgelig benytte Xcluzive Entertainment, når vi næste gang skal have en DJ på gaden eller I butikken"


Jes D.
Country Manager
Eplehuset Danmark A/S


  

Anbefaling fra Selvstændighedsfonden - Young Enterprise

 

"Vi ønskede en international ”pakke”, hvor alle vore gæster fra 11 europæiske lande uanset kultur ville følge sig godt, muntert og professionelt underholdt – og det fik vi. I dialogen med Xcluzive Entertainment var vi meget tilfredse med vort valg af DJ, dinner-musik og underholdning.
 
En stor tak til Xcluzive Entertainment for den ro, som kun kyndig og professionel vejledning kan give i forbindelse med så stort et arrangement."


Direktør Marianne Oksbjerre
Direktionssekretær Hanne Iversen
Selvstændighedsfonden - Young Enterprise


 


 

Anbefaling fra Arkitema

 

"Vi er faste kunder hos Xcluzive Entertainment på grund af deres professionalisme, service og erfaring, der gør at de altid ved lige hvad vi vil have – og selvom Xcluzive Entertainment er vores faste musik- og underholdningsleverandør, så er det ikke kedeligt eller ensformigt. Vi går aldrig galt i byen med Xcluzive, så det er altid en sikkerhed for os, at vi får den rette kvalitet hver gang”


Steen Hestbek
Arkitekt
Arkitema


  

Anbefaling fra Computer Associates

 

”Vores første møde med Xcluzive Entertainment var en positiv oplevelse og det var klart at vi havde med erfarne folk at gøre.

Vi fik fremlagt en række forskellige muligheder for vores julefrokost-arrangement for ca. 100 mand, men Xcluzive var også gode til at lytte til VORES behov og ønsker, og vi fik stort set rettet hele arrangementet ind, som vi specifikt gerne ville have det.

Vi har hos Xcluzive Entertainment fået en rigtig god behandling og service hele vejen igennem forløbet, og med de mange positive tilbagemeldinger vi har fået fra medarbejderne, er der ingen tvivl om, at vi igen vil spørge Xcluzive Entertainment, når vi skal holde fest."


Teddy S.
Sales Executive
Computer Associates

  

HOH Water Technology A/S

 

"Vi glæder os til et fortsat fantastisk samarbejde med Xcluzive Entertainment som booking bureau ved vores kommende fester & arrangementer, og vil til hver en tid anbefale Xcluzive Entertainment som musik og underholdningsleverandør!"


Michael L.
HOH Water Technology A/S


  

Anbefaling fra FDC

 

"En stor stor tak til dig Andreas, du skød fuldstændig rigtigt da du anbefalede Good-Vibes med Bobo Moreno til os. Du har taklet hele opgaven meget flot og har hele tiden været der for os :-)

Xcluzive Entertainment vil helt sikkert blive kontaktet igen når vi skal lave et lignende arrangement i FDC."


Annette M.
FDC - IT-forsikring for fremtiden


 


 

Anbefaling fra Rambøll

 

”Vi har et rigtig godt og personligt forhold til Xcluzive Entertainment, og vi får altid en god service både før, efter og under vores arrangementer. Vi har brugt Xcluzive til vores store fester, hvor alle afdelinger er samlet med bartendere, band, kendt indslag og DJ. Alle kunstnere supplerer hinanden virkelig godt, og alt går altid op i en højere enhed.

Vi vil også fremover bruge Xcluzive Entertainment til vores arrangementer, og kan kun give de bedste anbefalinger videre her fra Ramböll.”


Anni F.
HR-manager
Rambøll A/S

  

Anbefaling fra Brand Venue

 

"Tusinde tak for et fantastisk arrangement.

Det var super, at musikken bare spillede, og at de var fleksible omkring hele arrangementet, så det ikke var noget vi skulle bruge unødigt tid på.

Tak for den super gode service før, under og efter vores arrangement.

Vi vil helt sikkert bruge Xcluzive Entertainment, næste gang vi skal booke musik og underholdning!"


Anders B.
Brand Venue


  

Anbefaling fra Novartis Danmark

 

"Xcluzive var igen i år med til at sætte en KÆMPE prik over i'et ved vores årlige interne award show hvor vi anerkender og fejrer intern performance.

Timing/afvikling, lys, lyd, scene setup og ikke mindst musikken var med til at gøre denne event til noget helt specielt for alle Novartis ansatte - en oplevelse der har sat store positive spor i vores organisation.

En oplevelse med Xcluzive signalerer vindermentalitet, og giver lysten til at ville endnu mere i det nye år og ikke mindst får de sat den interne stolthed frem i lyset!"


Christian Hjortgaard
Head of sales
Novartis Danmark

 

 


 

 


 

Anbefaling fra Plantas

 

"Xcluzive Entertainment sørgede igen i år for at aftenen gik super fint og DJ'en som Xcluzive leverede gjorde det igen i år helt fantastisk! Han leverede super god musik så alle kom på dansegulvet, så en stor tak til ham og Xcluzive Entertainment fra os alle her på PLANTAS."

Anja Terp
Plantas A/S


 


 

 

Anbefaling fra Via Biler

 

 


”Der har udelukkende været positive tilkendegivelser, og vi har alle haft en forrygende fest med band, DJ og stand-up.
Xcluzive Entertainment har gjort det super godt!”

Peter Monk
Co-owner
Via Biler A/S

Anbefalinger

"Vi bookede Stagebreakers ved Xcluzive Entertainment ApS, hvor vi havde et rigtig fint samarbejde. Vi blev mødt med en professionel indstilling og et fantastisk engagement i netop vores arrangement. &nb...
Læs mere...

Dette får du:

Landets bedste bands, DJs og underholdning samlet et sted

Professionel rådgivning

24 timers nødservice telefon

Skriftlig kontrakt - din sikkerhed for aftalen

En personlig kontaktperson som kender dig og alle detaljerne i aftalen

Andre Kunstnere:

Adam Duvå Hall

Book Adam Duvå Hall

Night Club Orchest...

Book Night Club Orchestra

Kim og Anja

Book Anja og Kim

XE Booking c/o Xcluzive Entertainment ApS Solhøjvej 24 8210 Århus V Tlf.: 70217025 Sitemap Til top